2011-02-01

Tisdag och mörkt utanför...

...hade helst legat kvar under gosiga täcket och den varma sängen. Trött som en gnu är man för inte höll schemat igår inte. NÄ, var i säng halv tolv, i och för sig en halvtimme tidigare än vanligt men det var fortfarandet inte inom tidsgränsen. Förstår inte att det ska vara så dj...la svårt att krypa ner i sängen på kvällarna. Var fasiken kommer alla "ska bara" saker ifrån. För timmen innan finns de inte?? Vaknade en halvtimme senare av att sonen fortfarande höll på att stöka omkring. Så det var bara upp och säga till på skarpen. Så nu sitter man här trött som en gnu istället för pigg och vaken.

Idag blir jag med ett boende till. För idag skiftas pengarna med de gamla ägarna av lägenheten/radhuset. När jag kommer hem från jobbet ska jag gå raka vägen till den nya lägenheten och kolla in vad hantverkarna har gjort och vad som kvarstår.

Till er alla på andra sidan rutan önskar jag er:2 kommentarer:

  1. Åh, du måste maila och berätta var lägenheten ligger (har ju koll på stan *ler*). Hoppas det blir jättefint i det nya. Så himla skönt att du fick den gamla såld till sist. Hur går det med jobbet förresten?

    SvaraRadera
  2. Ja det är lustigt va klockan springer iväg alldeles för fort vid när man vill att den ska gå lite långsammare...:)

    Härligt att få din alldeles egna nyckel och kan känna att det är din lägenhet... Hoppas att hantverkarna gör en riktigt bra jobb nu..

    Många kramar te dig och ha en bra dag..

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis