2012-01-04

Nu är det bara en dag kvar....

...innan sovmorgon. Tjoho, det närmar sig.

Har precis kommit hem från jobbet. Bråda dagar så här efter julledigheten. Som tur är behöver jag inte laga någon middag för Far har fixat köttbullar till oss. Så nu sitter jag och snaskar kalla köttbullar eftersom sonen har dragit ut. Då behöver jag inte anstränga mig. : ) Som efterrätt blir det cambozola med knäckebröd och ett glas rött. Vilken gourmet middag.
Bredvid mig har jag en skälvande Caesar för någon liten busunge/några små busungar går utanför och smäller kinapuffar. Undrar om de inte har fattat att Nyår är slut. De kanske var helt väck när Nyåret ringdes in och missade alla raketer och smällare. Nu har det hållit på och smällt utanför i över 2 veckors tid. Börjar bli lite less på detta. När ska lugnet infinna sig?

Nu ska jag snart dyka ner i soffan och vältra mig framför tv:n.

Avslutar med visdomsord från självaste John Steinbeck:

Förmågan att i dag tänka annorlunda än i går skiljer den vise från den envise.3 kommentarer:

 1. Låter som en härlig kväll. Förutom smällarna då.
  God fortsättning!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Pöss tillbaka underbara du. Ja ett glas rött är inte så dumt då och då.

  Kram
  Lilitha

  SvaraRadera
 3. Vilken gourmetmiddag Lena! Liknar mina måltider kan jag säga...
  Vilket otyg med smällare, i Finland har dom en lag som säger att man bara får smälla mellan kl8 på nyårsafton till kl 02 nyårsnatten, sen är det olagligt! Hatar när man smäller och hundarna o även hästar och andra djur nästan får hjärtsnörp Vår lilla Blinka är inte så farligt rädd som våra tidigare hundar o tack o lov är det inte så många som smäller något (annat än älgar) här i skogen.
  God fortsättning på året, hoppas du får en skön helg
  Kram

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis