2012-01-06

Trettondagen

Efter att suttit med sonen och pluggat, läst lite i boken Lasermannen, slappat i soffan, gluttat på tv, kinkat lite, tyckt synd om mig själv beslutade jag att nä nu är det dags att laga middag. : )

Kvällens middag blev:

Förrätt: Toast ala Aforia m kräftstjärtsröra

Varmrätt: Tallegio fyllda lövbiffar med rösti och sås smaksatt med tallegio

Efterrätt: Glass i stora lass

Sedan kröp vi upp i soffan och laddade på Jägarna 2.


Visst var den spännande men ack så förutsägbar. Men helt klart sevärd. Kjell Sundvall har återigen fångat folket, jargongen, doften av termoskaffe och skoterångor. Det enda som var lite tråkigt var att man hade klippt in vissa scener från Jägarna och har man inte sett Jägarna är det svårt att fatta sammanhanget. Fick berätta för sonen lite om Jägarna eftersom han inte har sett den.

Vad har ni företagit er idag då?

Uppdatering:

Inte blev det någon förrätt inte. Nä för sonen hade ätit upp alla kräftstjärtar tidigare och jag dum nog kollade inte vad som fanns i kylskåpet. Glassen var också uppäten så vi fick nöja oss med varmrätten. Men den var god och uppvägde förlusten av förrätten och efterrätten. : )

Efter Jägarna 2 blev det Twilight: New Moon när sonen drog ut med kompisarna. Snart är det dags att krypa till kojs.

Sov gott!1 kommentar:

  1. Jodå, vi såg Jägarna 2 på bio. Gillade den å hur dom fångat personligheter även om jag blir riktigt förbannad när jag ser filmen. På hur folk beter sig. ;)
    Synd på förrätt å efterrätt men ni verkar ju haft det trevligt i alla fall. ;)
    Kramen, Maria

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis