2012-01-07

Snopet!

Här gör man god middag med Rostas och potatis kroketter och svampsås. När man väl smakar på köttet är det härsket fast det har legat i frysen. Konstigt, hur sjutton kan köttet bli härsket i frysen? Så någon gourmet middag blev det inte utan endast potatis kroketter och svampsås. Fick komplettera med julskinka och hur gott är det? Inte alls!

Hungrig är jag och vet inte vad jag ska laga till nu. Sonen sprang iväg med kompisar så för honom blir det väl någon pizza eller så. Det här var inte riktigt vad jag hade tänkt mig en lördagskväll. :-(

Men men sånt är livet ibland. Nu gäller det att hitta något annat att äta, ta ett glas rött och ramla ihop på soffan för att se om det är något på tv.

Grannarna har fest med glam och stoj. Känner mig lite som askungen, utanför, längtande, trånande efter att få vara med. Men skillnaden är att jag har ingen god fe som kommer med sitt trollspö och förvandlar mig till en underskön donna.Nä här är snarare Medusa som hångrinar tillbaka från spegeln. Det är livet på en pinne. Så tjing nu drar jag något gammalt över mig och gömmer mig i soffan!3 kommentarer:

 1. Frågade sambon å han sa att tydligen så fortsätter "nedbrytningsprocessen" i frysen även om det går långsammare.
  Så kanske var det på gränsen när du fryste det eller så kanske det har legat länge!?? Kanske helt enkelt var en dålig köttbit!??
  Synd på en god middag dock!!
  Hoppas du har en trevlig kväll trots allt!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Hoppas du fick till maten på någe sätt. Vet hur det är när det inte blir som man tänkt. Då brukar det alltid sluta med en pizza för mig för jag orkar aldrig fixa nåt nytt :)
  Hoppas du får en bra söndag.
  Kramkram

  SvaraRadera
 3. Halloj vännen!
  Jo jag tycker också Annika skulle vinna. Hon var ändå starkast, både fysiskt och mentalt. Linn vann mest på lite tur kändes det som eftersom Annika både sprang fel och fipplade till det på gungbrädan.
  Jo krävs en hel del träning bakom dom där kropparna, OCH rätt kost. Jag är dålig på båda tror jag =(
  Kramkram

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis