2009-03-13

6 min i midnatt!

Ikväll kom dottern och frende på besök. De berättade att de skulle flytta från staden till byn. Inte så långt härifrån som tur är. Men frende var lite dämpad och ville nog bara åka hem. Men dottera var sprudlande och ville visa allt nytt de har köpt inför flytten. Men nu måste jag nanna kudden för att vara pigg och fräsch imorgon för ytterligare ett arbetspass vid datorn. Bjuder er på skönsång med Helen Sjöholm - Gabriellas sång - från filmen Så som I Himmelen



10 kommentarer:

  1. Tack så mycket, det hoppas jag med. Det är värdelöst att vara sjuk!

    Haha, ja jag läste upp den för min pojkvän, han skrattade också!

    SvaraRadera
  2. Anneli: När man mår som sämst är man på väg uppåt.

    Kramis Lena

    SvaraRadera
  3. Sv: Ja du... har fått mig en liten blund här på morgonen...Ca 30 minuter...Har världens huvudvärk men den lär inte bli bättre, sonen han leker och kvittrar :)

    SvaraRadera
  4. Lycka til. Hoppas du får en bra helg trots jobb!

    SvaraRadera
  5. Lite sorgskadad som man är så gjorde jag självfallet om titeln till "Gabrielles sång"... Och jag hoppas verkligen att hon fick leva lycklig.

    SvaraRadera
  6. Hallojsan!
    Underbar låt du bjuder på! =)
    Fredagen var hur mysig som helst! Vilken son du har, som bakar och fixar till morsan sin! =) Man blir så glad att de är så goa!
    Så du ska jobba lördagen du med...jag jobbar hela lördagkvällen...kul! NOT!
    Hoppas du får en härlig och ledig kväll i alla fall!
    Kramizar

    SvaraRadera
  7. Den sången är så fin...
    Vilken härlig *dikt* i inlägget under, så bra!
    Ha det gott Marie:)

    SvaraRadera
  8. Jag: Huvudvärk är inte roligt att ha. Det är som att ha tandvärk. Inget hjälper mer än att bädda ner sig. Men har man barn så går inte det. Hoppas att värken släpper snart.

    Anneli: Nu är arbetet slut och jag hoppas det dröjer länge till innan nästa hårda arbetspass kommer. Hela kroppen bara la av när jag kom hem så det var bara att lägga sig en stund.

    MammaMelissa: Du var inte den enda som i huvudet döpte om den till Gabrielles sång. Det gjorde jag också omedvetet. Så när jag skulle skriva titeln så skrev jag Gabrielles sång.

    Afrodite: Ja nu är hundpasset över och jag kan börja njuta av kvällar och helger igen. Sonen är go som tänker på sin gamla mor. Tyvärr hinner jag knappt få något för han och hans kompisar hinner nästa äta upp den innan man kommit hem.

    Marie: Ja den sången är fin. Den drar genom kropp och själ.

    Ha en riktit skön lördagkväll allihopa!
    kramis Lena

    SvaraRadera
  9. Jag har fått sova en stund nu här på kvällen och nu gör vi varma mackor och ska mysa framför teven.. Lär nog somna rätt fort ikväll :) Skönt, Lär behövas. Jo det går det alltid bara man inte sover bort en hel kväll :)

    SvaraRadera
  10. Jag: ni verkar ha haft det skönt i alla fall. Hoppas att huvudvärken är borta idag.

    Kramis Lena

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis