2009-03-13

Morgon, säng säng säng


Att vakna med ett leende på läpparna är inte lätt ska jag säga. För det finns inget roligt att vakna och inse att man återigen har anfallit väckarklockan och dess snoozknapp. Det som händer är att täcket kastas av, man rumlar in i badrummet, snabb dusch, ut i köket och på med teet, bre smörgås snabbt, på med datorn (ja men jag måste ju kolla läget och skriva inlägg). Äta frukosten till bloggandet, snabbt slänga ner några ord i bloggen, säga god morgon till några, stänga av datorn, på med kläderna, borsta tänderna och sedan snabbt ut till garaget. Starta bilen, köra som en galning till jobbet, springa upp för trapporna och de är många till jobbet, stappla in, sträcka på sig och nonchalant säga God morgon med sin gladaste röst! Det är ett tufft morgonpass innan man infinner sig på jobbet. Hjärtat bultar i 120 när man tar sista trappsteget innan man är framme vid sin arbetsplats.

Bjuder er Sade - Cherish the day - lyssna och njut!



5 kommentarer:

  1. Kul du titta in och skrev en kommentar, låter som det är stressigt på morgonen,men är lika här,när jag jobbar så börjar vi 6,45 då ska jag försöka svara kommentarer och hitta något nytt till bloggen innan den tiden,lyckas för det mesta,ha en bra fredag o kram.

    SvaraRadera
  2. Stressigt värre! Oftast inte samma stress här hemma, om jag inte ska iväg på föreläsning förstås. Mycket handlar ju om självstudier (läs självdisciplin) nu och jag planerar tiden mer eller mindre som jag vill (läs bloggar). =)
    Men i morse blev det stressigt värre!
    Ha en fin dag, min vän!
    Hörs senare...//Kramiz

    SvaraRadera
  3. Nog stressar vi alltför mycket, och det värsta är är ju att det blir en del i tillvaron, vi märker det inte förrän det gått för långt.

    Re. Vi får se hur det blir med hotell i GBg, det finns inget i Mölndal heller som det verkar. Att bli kvar på Scandic i Borås efter konserten är inget problem eftersom det blir som på vägen hem. Vi får bo inne i stan dagen före så vi kan shoppa och gå på Liseberg då. Men tack snälla för dina tips! :)

    SvaraRadera
  4. Bjorne: Vad kul att du titta in tillbaka.

    Tindra: Tack och hoppas att fredagen blev en lite bättre dag.

    Afrodite: Hoppas att du har haft en skön dag!

    Anne: vad skönt att ni ändå är inne Gbg så att ni inte missar Avenyn och Liseberg.

    Kramis Lena

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis