2009-03-17

Aha äntligen har jag fått i mig något att äta!





Jag blev inte avskedad utan är fortfarande kvar och Afrodite - nä Il Divo rövade inte bort mig. De hade inte behövt röva bort mig. Jag hade följt med helt frivilligt. Åh underbara män med röster som berör. Suck, trån och suck igen. =)


Remedy fungerade bra med några snabba fixar bara. Som tur var hade vi Tord där så att han kunde fixa till de småfel som dök upp. Dagen rusade bara iväg och jag sprang som en liten tätting mellan skrivborden för att hjälpa mina kollegor. Men allt som allt det fungerade! Puh!


Vid halv 3 rörde jag mig hemåt för att snofsa upp mig inför kvällens evangemang. Var tvungen att lämna bilen till dottera så att hon och frende kunde hämta upp mig och P efter konserten. Så jag drog iväg vid halv 4 och kommer halvvägs till dottern när P ringde och påminde om att biljetterna ska med. Shit de låg hemma på köksbordet. Snabbt vända bilen och åka hem och hämta dem. Till slut satt vi på tåget kvart över 4. Det blev lite stressigt där men jag hann med tåget. hehe


Väl framme vid Globen skulle vi leta efter ett ställe att äta. Men det tänkte alla de tretusen (?) personerna som skulle på konserten också göra. Så vi sprang fram och tillbaka för att hitta ett ställe där man kunde få i sig en liten matbit. Till slut hittade vi plats och kunde sätta oss till bords. Vi åt en underbar middag med gott vin till, fläsknoisette med kantarellsås som jag tog och P tog fläsknoisette med bernaisesås, räkor och sparris. Vi tjattrade och fnissade och bara njöt. Som tur var, var konserten en halvtimme sen så vi kunde äta i någorlunda lugn takt. Väl framme vid entren så stog alla de andra 3000 där så det var en kö utan dess like. Men till slut kom vi in och letade rätt på våra platser.


Konserten var helt underbar och stämningen likaså. Jag satt och njöt och P satt och tjöt. Hon blev så himla berörd av Il Divo's stämmor så hon började tjuta. Tårarna bara rann ner för kinderna på henne. Ni som kommer ihåg så drömde jag ju om konsert med Il Divo och det hände en del tossiga saker. De slog inte inte in. Lika glad för det är jag. Utan konserten flöt utan några tossiga saker mer än då att P satt och tjöt och roade våra bänkgrannar. Visst jag kan erkänna att mina tårar rann också till och från. Speciellt när dessa gentlemän börjar sjunga: "Regresa a Mi." Ståpälsen kom när de sjöng "Desde El Dia Que Te Fuiste" och "Alleluja". Jisses vilken musikalisk resa vi togs på. Det enda tråkiga var att de hade inte på Storskärmstv hela tiden så man såg inte så bra. Men vad sjutton de hördes destomer. Jag ryser bara jag tänker på gårkvällen.


Nu till det tråkiga. Jag blev matgiftad. Blä har tillbringat natten och morgonen med att köra porslinsbussen. Nu börjar det kännas bättre och jag har lyckats få i mig lite te och knäckebröd. Är helt slut i kroppen. Det är tungt att köra porslinsbuss och dessutom att köra så långt. :( Fick ett gulligt litet sms från P imorse. "Va är du bakis?" Nä det är jag inte utan bara matförgiftad av en jävla svampsås som inte var rätt uppvärmd. Har försökt att hålla humöret upp med att lyssna på Il Divo och tänka tillbaka till gårkvällen. Har hjälpt lite! Men fy satan ingen mer resa med porslinsbussen vill jag göra på länge.


7 kommentarer:

  1. Godafton bästaste Lena!
    Är så glad för din skull att det slog väl ut på jobbet, efter allt ditt slit! Jobbet kvar och allt ju! ;)
    Vilken kväll du beskriver med snyggingarna. Kan precis tänka mig att du inte hade varit svårövertalad till en liten bortrövning (inte jag heller kan jag säga). Fantastiskt det där hur musik kan beröra...värsta ståfräsen på hela kroppen eller att tårarna rinner oavbrutet...fascinerande!
    Trist dock att du skulle behöva köra buss efter denna underbara afton..och långturen dessutom! =(
    Hoppas du njuter av en lugn och skön kväll! Och även av awarden, den är du väl värd! Gillar ju dig skarpt, som du kanske märker?! ;)
    Kramizar till dig, goa!

    SvaraRadera
  2. Afrodite: Ja du jag är helt slut i kroppen och orkar inte med så mycket bloggande just nu. Men imorgon är en ny dag och då ska det bloggas.
    Jag gillar dig skarpt också!

    Kramis Lena

    SvaraRadera
  3. huuva låter inte bra alls va sjuk och bland det värsta man kan ha ... :S
    Hoppas du piggnar till snabbt :D

    Men roligt att det gick bra på jobbet :)

    SvaraRadera
  4. Johan: Imorgon kommer jag vara pigg som en lärka. =)

    Sov gott!
    Lena

    SvaraRadera
  5. Usch! Stackars dig, matförgifting är inte att leka med...

    Men vad skoj att få gå på en konsert, jag och min sambo har varit iväg på några och den största jag sett är med John Fogerty, jag bara grät jag med i vissa låtar, det är så underbart att duka med i den höga musiken som är i live...

    Vilken tur att inte dina drömmar slog in...

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Häxmamman: Ja det var skönt att min dröm inte slog in. Tänk att stå där inför fullsatt Globen. Huu.

    Kramis Lena

    SvaraRadera
  7. Oj, sitter o läser här om din dramatiska kväll! Vilken tur att inte matförgiftningen kom under den fina konserten! Har du anmält krogen? det bör du nog göra...har själv drivit restaurang och det är viktigt att dom sköter sig så inte folk blir sjuka!
    Och TACK, söta rara, för utmärkelsen! Inte är det väl konstigt att du fått flera stycken, lite kul bara att dom ramlar in nästan samtidigt!
    Nu hoppas jag magen är okej o att du får en god natts sömn!
    Kramen

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis