2009-09-09

Onsdag kväll och jag ska faktiskt sätta mig framför tv!

Snart är det dags att sätta sig framför tv:n ett tag för att kolla Idol uttagningar, True blood för att sedan nanna kudden.

Morgonen kunde ha börjat bättre med en hjärna som fungerar. Snacka om att man är trött när man går in i duschen, duschar och sedan upptäcker men va fan jag har inte tvättat håret. hehe Då är man trött liksom!

Nu ska jag koka vatten och intaga min kvälldos av te.

5 kommentarer:

  1. Hahaha...känner igen ditt morgontillstånd! Blev ju, som sagt, orolig för att jag glömt hoppa ur jamisen innan jag begav mig till tåget...Men hallå!!?? =)
    Hoppas du haft en mysig kväll framför tv:n och att jordgubb&champagne smakade bra även idag...;)
    Kram och sov gott!

    SvaraRadera
  2. Haha! SÖT skulle nog varit satt inom citationstecken och grodfötter och snorkel är väl inte direkt något jag tänder på, eller fantiserar om... *asg*
    Hoppas du får en bra dag och att du inte glömmer huvudet hemma, utan åtminstone får det med dej under armen... :)
    Kram!!

    SvaraRadera
  3. Ja så trött är jag med ibland,tror det är hotellivet och långa arbetsdagarna som suger energi,kommer nog att jobba hemma igen,så jag och Ella kan ha det som vanligt,hon kom imorse med så nu har vi 2 heldagar för oss själva och högsommar ute,kan inte bättre bli,idol är nog nästan det roligaste av alla program,vilka tokar som är med men utan dom vore det inte så bra,ha de gott,kram.

    SvaraRadera
  4. Jodå, dagen startade MYCKET bättre här idag än igår! Jag sov tills jag vaknade av mig själv och tio minuter senare stod syrran utanför dörren med nyköpta frallor. Vi hade en riktig härlig systerförmiddag...=)
    Hoppas att dagen blev bättre än den startade för din del i alla fall! =) Kramen

    SvaraRadera
  5. Hej gumman. Råkade läsa din kommentar hos Melissa. Det gör mig både ledsen och förbannad. Hur kan man vända en "vän" ryggen när ens livskamrat dör. Fy fa...

    Mina föräldrar var gifta i drygt 60 år.
    För övrigt har jag en långvarig bloggtorka men kollar och läser mina favisar.
    Kram i aftonsolen :-)

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis