2009-09-06

Snart dags att nanna kudden igen!

Sitter här mätt och belåten efter en trevlig kväll med M och hennes barn. M bjöd på spaghetti och köttfärssås med grönsaker till. Mums, tänk att mat smakar så bra borta. hehe

Är lite ledsen i ögat efter att har fått lite tråkig information. Tänker inte skriva något om det här för den debatten florerar runt om i bloggvärlden ändå. Men tack till Nyingen som skrev och berättade för mig vissa saker. TACK! och jag menar verkligen det eftersom Nyingen visade mig den omtanken. Att blogga kan ställa till mycket trassel och man kan få många elaka kommentarer. Men så dyker det upp en sådan som Nyingen och gör det kul igen. En människa för mig okänd visar omtanke och tar sig tid att skriva. Det gör mig lite gladare även om informationen inte var så kul.


Och jag undrar också vart tog försvaret vägen??? En passning gjordes men försvaret försvann. 8(

Så är det återigen söndag kväll och ny vecka börjar. Klockskrället kommer att skrälla imorgon bitti extra tidigt eftersom Far kommer för att byta bil med mig. Han är så snäll så han tar min bil till verkstaden och lämnar sin bil hos mig. Allt för att jag ska slippa vara borta från jobbet. Det är så snällt!

Morgondagen ser jag inte direkt fram emot eftersom det tandläkarbesök med borrning och allt på eftermiddagen. Kanske rycker tanden till och med. Brr, isch och fy!

Jag hoppas att er dag blir bättre än min!

4 kommentarer:

 1. Haha! Ja, den tanken slog mej också... Att det är en jädra tur att jag får skriva... Hehe!!
  Men tyvärr, så botar väl théet inte nämnvärt... Bara förmildrar omständigheterna lite...
  Nu måste jag ju bara vara lite nyfiken och fråga vad det är du skriver om... Vad är det för debatt som florerar... En det en slags svininfluensa i bloggform?? *fniss*

  SvaraRadera
 2. Sussa sött o ha en bra dag imorgon!!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Ja, vissa "kommentatorer" i bloggvärlden kan verkligen lyfta ens dag:.)) Konstigt hur det funkar det där... men det gör det!:.))

  Tack snälla för dina ord inne hos mig också:.))

  SvaraRadera
 4. Hallojsan vännen! Hua, brr och grr, för tandläkarbesök! Inget kul alls, varken för kroppen eller plånboken! Hoppas det gick bra!
  Jadu, nu är det åter dags för "litteraturen"...hihi. Ska försöka att inte bli lika tjötig som vanligt! =)
  Kram och god kväll! =)

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis