2009-03-08

Kvällens överraskning!



Telefonen ringer och där på andra sidan en frustrad dotter. Mamma vad gör du? Svar: Sitter med bloggen så klart, vad annars? Dottern: Vi behöver din hjälp med bilen. Den slocknade mitt på vägen och vägrar nu att starta. Vi står fast och kommer ingenstans. Förbannade bil! Svar: Okej men jag är inte så bra på att bogsera, tror jag. Har aldrig behövt göra det. Men det fixar sig. Snäll mamma som man är ger man sig ut, skaffar sig en bogserlina och gasar på så att de slipper stå för länge. Väl framme, då som ett under, startar deras bil och där står Frende snopen. Kanske ville lilla smarten inte bli bogserad av lilla C3:an eller så fick lilla smarten en för stor skjuts på soppan. Vad vet jag? Det blev en kopp kaffe istället med två smått generade dotter och frende. Hoppas att de kom hem ordentligt.

Väl hemma igen var det dags för sista nattasvängen med Caesar i blötsnö som är så härligt för en hårig, ullig liten hund. Träffade Rasmus med matte och fick en liten pratstund.

Nu är det dags att nanna kudden och vakna med ett leende på läpparna. Det är måndag imorgon.



3 kommentarer:

  1. Hihi, bilen ville väl att dotter och mor skulle träffas/Kram

    SvaraRadera
  2. Häxkmamman: Ja så var det nog. =)

    Kramis Lena

    SvaraRadera
  3. Indeed it's monday. Hela kroppen skriker i protest! Tror oxå det var nån mening med det där bilstrulandet...=) Var glad att du slapp bogsera i alla fall. Det är INTE kul! Att dricka kaffe och umgås är mycket trevligare! =)
    Måndag på dig!
    Kramizar

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis