2009-04-14

Here he comeSå har jag äntligen fått över bilderna till datorn. Här kommer lite före och efter bilder på Caesar.Här är mattes nallebjörn!Som intet ont anandes poserar för matte!Ops helt plötsligt har vi fått en schnauzer i familjen! Vart tog nallebjörnen vägen?Om ni undrar så har matte tvingat mig till veterinären som drogade ner mig totalt!Hjälp vad är det för dåre till matte jag har? Sätter på dumtratten! Snälla hjälp mig någon!

7 kommentarer:

 1. Vilken liten gose! Stackarn!
  Fnissar lite åt äventyret han hade. Han måste ju verkligen ha trott att ni klippte ner honom, drogade honom och satte på struten.
  Hoppas du får sova mer inatt!

  Jag har precis vaknat till liv igen.

  SvaraRadera
 2. Ohh vilken stadig blick! Plåta med en tratt på!!
  INTE SNÄLLT!
  Natti!

  SvaraRadera
 3. Aw...lille vännen! Med dumstrut och allt. =) Men du förstår att du måste ha den för att skydda lilla tassen... Och du, din lille söting, låt nu matte sova lite inatt. Håller du låda riktigt ordentligt, vet du ju att du snart får komma upp till mattes sängvärme...=) Och ni kan sova gott båda två. Om du låter bli bandaget vill säga...!
  Kramen till matte och en förhoppning om en
  god(are) natts sömn!

  SvaraRadera
 4. Så mysiga och även roliga bilder på vovven.
  Han ser ganska "ömklig" ut speciellt på det nedersta fotot med den omlindade tassen och tratten runt halsen.
  Söt vovve !
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken sötnos. Tratten kan man bara ana genom att se på hans blick vad han tycker om den.

  SvaraRadera
 6. Hmmm - de e väl inte gratis å frisera hunden så vill du spara pengar så kan du få låna hästklippmaskinen nästa gång...
  Storasyster

  SvaraRadera
 7. vojne vojne stackarn han få fungera till mycket den där hunden ;) Och tyvärr ser han ju nästan ut som en lampskärm också i den där tratten ;)
  Ja inte konstigt dom sitter och tittar in i väggen och skäms.. vem skulle inte göra det om man såg ut så där.. Och ännu värre när man varit till frissan också och ska bli snygg egentligen ;)

  Hoppas han får slippa den där snart hiihi

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis