2009-01-25

Födelsdagsfika!Nu har Mor och Far varit här och firat Christoffer. Själv kan han inte bestämma hur han vill fira sin 15:e födelsedag. Som tur är så struntade Mor och Far i det och kom iallafall. Det ger ju lite glans över dagen.Far gjorde som vanligt efter födelsedagsfikat. Gick ut och rastade Caesar. Poppy passade på att charma Mor. Nu har de åkt hem för de är ju åldringar som inte orkar så mycket.

Far hade dessutom bakat piroger till Christoffer och de slukade han i ett huj. Jag hann inte ens få en liten smakbit. Men Far lovade att ta med sig till mig imorgon då han hämtar Caesar. Far är daghusse till Caesar när jag arbetar och Christoffer är i skolan. Det är skönt för då vet man att Caesar har det bra.

Mycket händer det när man har 2 st hundar hemma. Speciellt när den ena är valp och inte en 4-åring. Caesar har fullt sjå att få ha sin mat själv när maten serveras. Trots att både Poppy och Caesar får maten samtidigt. Så här ser det ut då:


1 kommentar:

  1. Födelsekalas är ofta roliga, men framförallt måste jag säga att jag tycker att det ser underbart skönt ut med ett bad i skum och ett glas vin. Blir lite avis :-)

    SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis