2009-03-30

Det är ljust fortfarande och klockan är ju halv sju!
Nu märks det att vi verkligen går mot ljusare tider. Klockan är halv sju och det är fortfarande ljust ute. Så underbart!

Idag har jag nästan gäspat munnen ur led säkert 100 gånger. Är så inåt helvete trött efter nattens besök. Far sa att Caesar har i stort sett sovit hela dagen så han var lite orolig för att Caesar var sjuk. Men jag lugnade ner honom och berättade om vårt nattliga besök. Då säger Far: • - Men Lena slog inte tanken dig att det är kanske maken och er dotter som hälsar på? De gjorde kanske allt för att du skulle förstå att det var de som var där.

 • - Nä den tanken har inte slagit mig eftersom det vore otroligt olikt maken att störa mitt i natten och inte ge sig. Dessutom var Caesar helt vansinnig och reste ragg och morra djupt nere som han aldrig gjort tidigare. Var mitt svar.

 • - Hehe Att inte ge sig var väl hans största kännetecken och att retas så man nästan kreverade. Replikerade Far. Dessutom har ju Caesar aldrig träffat maken och dottern så det är ju inte så konstigt att han reagerade som han gjorde. Skydda matte måste han ju göra mot oting som detta.

 • - Öh tänkte inte på det. Det är ju så sant. Okej kommer de igen inatt ska de fasiken få höra ett par sanningens ord från en ilsken hustru och mamma. Trodde att man fick lära sig lite vett där på andra sidan. Skrämma livet ur en stackars hund och reta vansinne på en annan.

Så om jag nu får besök igen ska de tamesjutton få sig en skopa ovett. Fnys komma och störa nattron sådär. Men inget förvånar mig längre så kanske var det min ängladotter och hennes pappa som var på besök. Vill de komma tillbaka får de tamesjutton också respektera tider precis som alla andra. Fnys!


Så här har jag känt för att att göra idag!Dra mig undan och sova på en undangömd plats där ingen hittar mig. hehe

5 kommentarer:

 1. Åhhh, vad det såg mysigt ut! Bara använda sin fantasi och smyga undan på ett väl undangömt ställe. Krukan var ju oerhört uppfinningsrikt! Jekla stor kruka skulle det behöva va' bara! =)

  Jag tror som din fader, att det var dina nära och kära som besökte dig inatt. Kollar läget lite. Här hemma kommer (vad vi tror) barnens farfar och hälsar på ibland och han är inte heller så finkänslig av sig. Håller ett jäkla liv och på de mest olämpliga tider han kan komma på. Syrrans änglabarn kommer oxå ibland, men han tassar så försiktigt. =)
  Kramiz och ha en fin-fin måndagskväll! Akta käkarna!

  SvaraRadera
 2. Afrodite: ja du den krukan som skulle passa mig skulle behöva var ENORMT stor. hehe
  Troligt är det dom och de ska få höra. hehe

  Jäklar käken hoppa ur led. nä skoja bara.
  kramis Lena

  SvaraRadera
 3. I deras tidlösa tillvaro skulle jag tro att dom passar på då dom kan få din fulla uppmärksamhet, Även om de riskerar att retas lite men nog har tankarna på detta besök varit intensiva o vem vet det kanske har på verkat dom på nå vis. Har naturligtvis inte en aning men visst är det underbart att tänka sig en sanning då man känner närhet. Har själv två vänner som gick bort i tidig ålder o väljer att tro att dom tittar till mej då jag behöver det.
  Men jag är på samma sida som du o tänker på dej också o delar din härliga blogg.
  Hoppas du får sova inatt nu, ha en skön kväll
  Kramiz
  Ann-Sofie

  SvaraRadera
 4. Ann-Sofie: De får gärna komma på besök men inte stanna hela natten. hehe

  Kramis Lena

  SvaraRadera
 5. Gokväll hoppas allt e bra med dig ... Låter som du sovit lika lite som mig i går natt.Men jag hade inga mystiska gäster här i allafall hehe...

  Ha en bra kväll och hoppas du får sova :)

  SvaraRadera

Halloj alla goingar. Tack för att ni skriver en liten rad till mig! Kanske hinner jag inte svara men läser gör jag alltid. Kramis